Sydänvaloa vuoteen 2023

Toimintojentalon sydän rakentuu ihmisistä – talon henkilökunnasta ja asiakkaista

Henkilökunnan arvokkaalla työpanoksella jokainen päivä Toimintojentalolla käynnistetään ilon ja ystävällisyyden kautta. Jokaisella työntekijällä on tässä oma, arvokas tehtävänsä. Kaikkien työpanosta tarvitaan, että Toimarin palvelut ovat asiakkaittemme käytettävissä päivittäin ja että talolla viihdytään ja talolle palataan yhä uudelleen. Kun töissä on hyvä olla, on sinne kaikkien muidenkin hyvä tulla!

Asiakkaat – he, joita varten me työtämme teemme. Joka paikassa tarvitaan asiakkaita, että toiminta ylipäätään kannattaa, mutta Toimarilla asiakkaiden merkitys on myös paljon muuta. Meille asiakkaat ovat osa Toimarilaista yhteisöämme. Henkilökunnan ja asiakkaiden kahvittelut ja ruokailut yhteisesti samassa tilassa, luovat ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Yhteisen pöydän ääressä, maukkaiden ruokien kera, on helppo tutustua ja vaihtaa kuulumisia. Samalla myös palautteen antaminen ja saaminen sujuu luontevasti. Olemme saaneetkin näissä kohtaamisissa monia loistavia ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Jokainen kohtaaminen on tärkeä!

Talo on täyttynyt jälleen muutaman rauhallisemman koronarajoitteisen vuoden jälkeen iloisella puheensorinalla ja hyvällä meiningillä.  Yhteisöllisyys, joka on kulkenut Toimarin kasvussa kaikki nämä vuodet, on vain kasvattanut merkitystään. Me koemme olevamme etuoikeutettuja siitä, että saamme kohdata ja palvella päivittäin satoja ihmisiä.  Kohtaamisen taidosta me Toimarilaiset olemme saaneet myös paljon kiitosta ja palautetta.

Viime vuoden luvut kertovat omaa tarinaansa, kuinka olemme onnistuneet ja montako sydäntä on sykkinyt Toimintojentalon sisällä pelkästään yhden vuoden aikana. Vuonna 2022 erilaisia tapahtumia järjestettiin 1 021 kappaletta. Tapahtumiin osallistui 14 740 henkilöä. Kun tähän lukuun lisätään kaikki muut asiakaskäynnit, saadaan kokonaiskävijämääräksi 95 331 henkilöä.

Tänä vuonna Toimintojentalo täyttää 25 vuotta. Juhlavuoden teemamme on ”Sydänvaloa”

Sydänvaloa-tapahtumien ensimmäinen askel oli naistenpäivän illan kokemuksellinen keho-mieli luento rentoutusharjoituksineen. Illan aikana osallistujat todellakin saivat kokemusta kehon ja mielen yhteistyöstä. Sydänvaloa voi siis kirkastaa oman mielen avulla!

Tempaukset rikastuttavat elämäämme, mutta niitä tärkeämpää on kuitenkin sydänvalon loiste arkisessa aherruksessamme. Sitä me pyrimme vaalimaan.

Sydämellisin toimariajatuksin
Kaija Kuusisto

-Elämä on parempaa yhdessä nautittuna-

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.