Kotokammari – komiaa menoo ja meininkii

Kasperissa, Kototie 26:ssa toimii Kotokammari, jossa aloitettiin talon asukkaiden yhteisötoiminta syksyllä 2020. Mukavissa ja viihtyisissä tiloissa asukkaat saavat piristystä päiviinsä sekä hyvää, turvallista, yhteisöllistä yhdessäoloa lounaan ja viriketoiminnan muodossa. Asukkaiden välille on muodostunut ystävyyssuhteita ja halua huolehtia toisistaan. Jokainen saa olla juuri sellainen kuin on.

Lounaan aikana tuvassa käy mukava puheenporina ja ruoka maittaa. Massut täyttyvät monipuolisella, terveellisellä kotiruoalla kehujen kera! Ja ruuan päälle maistuu vielä hyvät kaffit hyvässä seurassa. Tunnelma Kotokammariin syntyy asukkaiden ja työntekijöiden luontevasta vuorovaikutuksesta.

Joka päivä Kotokammarissa järjestetään virikkeellistä toimintaa, joka kulkee nimellä Kotokööri. Siellä toteutetaan ohjelmaa monipuolisesti asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Vanha kunnon bingo-peli on saanut suuren suosion. Bingossa on välillä hiiren hiljaista ja jännitys tiivistyy rivien täyttyessä. Välillä taas riemu raikaa, kun bingo huudetaan ja nähdään kuka voittaa kaffipaketin.

Kotoköörissä on myös tietovisailuja, toivemusiikkihetkiä, pelataan pelejä, köpötellään ulkona, jumppaillaan, maalataan ja leivotaan. Välillä arkeamme käy piristämässä vierailijat kuten diakoni, opiskelijaharjoittelijat uusine ideoineen tai musisoijat soittimineen.

Aika kuluu yleensä kuin siivillä. Kotokööritunnin jälkeen onkin aika lähteä omaan asuntoon huilaamaan ja keräämään voimia seuraavaan päivään.  ” Kiitos päivästä ja huomiseen! ”

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.