Me Virtalaiset

Meidän yhteinen ensimmäinen Virtavalmennuksen matka päättyi virraten kohti uutta arkea. Virran viemänä on löytynyt mielenvirkeyttä ja rikkautta mielekkääseen elämään. Matkan alkaessa huomasimme, että meitä kaikkia yhdistää onnellisuuden ja ymmärtämisen, ihmisyyden kaipuu.

Löysimme erilaisia näkemyksiä mitä onnellisuudella tarkoitetaan.

Mielenkiintoista on, että 40 prosenttia onnellisuudesta on kiinni siitä, miten itse päätämme suhtautua asioihin ja tapahtumiin (Lyubomirsky 2008). Valmennuksen virratessa löytyi uusia ajatuksia ja yhteyksiä toisiin ihmisiin. Sen mahdollisti kuulluksi tuleminen ja tasapuolinen keskustelu. Oli aikaa ja paikka mihin kiinnittyä ja katsella rauhassa asioitaan.

Virtavalmennuksen päätöskakku

Virran vauhdin lisääntyessä elämäntarinat ja toiveet tulevasta elämästä täyttivät ilmatilan. Huomasimme, että asiat jotka erottavat meitä ovat paljon vähemmän tärkeitä kuin ne asiat, jotka yhdistävät meitä.

Meitä yhdistää yhteinen ihmisyytemme, inhimilliset tunteemme ja tahto elää onnellista elämää.

Osaamme nauttia arjesta ja luonnon antimista sekä uppoutua itselleen mielenkiintoisiin projekteihin. Huomaamme heikkoutemme ja samalla mahdollisuutemme toteuttaa itselle tärkeitä asioita. ”Se on kuitenkin yhteispeliä”. Me Virtalaiset jatkamme katsomista ”avarasilmäisesti” ja ”vapautta kunnioittaen”.

Sonja Meyer-Jokiranta

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.