Monenlaisen toiminnan talo

Toimintojentalo on nimensä veroisesti monenlaisen toiminnan talo. Palveluiden ja persoonien kirjo on suuri, ja jokaisella on jotain annettavaa. Sosiaalialan opiskelijan näkökulmasta Toimintojentalo on ollut täynnä mahdollisuuksia. Olen saanut nähdä ja kuulla monenmoista tarinaa ja näkökulmaa. Kaikki työvalmentajat ovat ottaneet minut avosylin vastaan, ja jokainen heistä on sujauttanut ainutlaatuisen eväänsä opiskelijan reppuuni. Näistä eväistä saan intoa ja voimaa jatkaa kohti unelmiani. Kiitos niistä!

Toimintojentalolla olen oppinut, ettei elämän tarvitse olla niin vakavaa. Toimarilla toimitaan positiivisuuden kautta, ihminen ihmiselle periaatteella. Täällä ei piilouduta hienojen sanojen ja kaavioiden taakse, vaan aitous ja arvokkaan tekemisen meininki näkyy ja välittyy.

Toimintojentalolla tuetaan ja kannustetaan huomaamaan ja ottamaan käyttöön omat voimavarat, ja ovi on aina auki tukea tarvitsevalle. Toimarilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, oli se sitten kakkupala tai ihana kirpputorilöytö. Kuitenkin kaikkein kallisarvoisin asia mitä Toimarilla on tarjota, on aito kohtaaminen.

Viime vuosien jälkeen voimme varmasti olla yhtä mieltä siitä, että sydän halajaa ihmisten pariin. Ja mikä olisikaan tässä ajassa parempaa kuin yhteisöllisyys ja kohdatuksi tuleminen. Mielestäni Toimintojentalolla itää uuden ajan yhteisöllisyyden siemen, joka on valmis puhkeamaan kukkaan hetkenä minä hyvänsä.

Karoliina Kuusisaari 2. vuoden sosionomi opiskelija SeAMK:ista

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.