Terveiset Digiavusta

Toimintojentalon työhönvalmennuskeskuksen Digiapu tarjoaa tukea, apua ja opastusta kaikenlaisissa digiasioissa matalalla kynnyksellä. ”Digi kuuluu kaikille!”

Mitä tarkoittaa Toimintojentalon digiapu? Toimarin Digiavussa opastetaan, neuvotaan ja autetaan erilaisten digilaitteiden käytössä. Digiavussa voi työskennellä ilman alan koulutusta, tärkeintä on halu oppia käytännön työ. IT-taitojen lisäksi on tärkeää kehittää omia vuorovaikutustaitojaan, sillä työssä korostuvat asiakkaan kohtaaminen ja opastaminen. Digiapu on asiakkaalle maksuton palvelu, johon varataan aika puhelimitse tai sähköpostitse. Digiavun työtehtäviin kuuluvat puheluiden ja ajanvarausten läpikäyminen päivittäin, asiakaspalvelu sekä käyttöopastus, neuvonta ja ongelmanratkaisu erilaisten digilaitteiden parissa. Palvelua saa sekä paikan päällä että kotikäyntinä. Digiapu järjestää myös kerran viikossa Digikerhon Toimintojentalolla. Digikerhossa on viikoittain vaihtuva teema, jossa osallistujia opastetaan älypuhelimiin ja tietokoneisiin liittyvissä asioissa. Digikerhossa käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi vahva tunnistautuminen, Googlen palvelut, sovellukset sekä suoratoistopalvelut.

Miksi hakeutua työskentelemään digiapuun?

Työ tuntuu merkitykselliseltä ja palkitsevalta, kun ihmisiä saa auttaa ja tukea hädän hetkellä. Joskus kotikäynnit voivat olla hyvinkin tunteikkaita hetkiä. Toimarilla ja työhönvalmennuskeskuksessa työntekijöitä kuunnellaan ja asioita viedään eteenpäin. Toimari mahdollistaa monia hienoja juttuja!

Digiapu sijaitsee Toimarin ”takapihan” puolella sinisessä kontissa

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.