Kuvassa alhaalla etualalla keltaisia ja oransseja tulppaaneja, taustalla ihmisiä yhteislauluhetkellä.

”Meillä asiaton oleskelu on sallittua”

Toimintojentalo on ihmisten kohtaamispaikka ja työhönvalmennuskeskus

Toimintojentalo eli ”Toimari” on monien toimintojen talo, jossa työhönvalmennuskeskuksen ja kohtaamispaikan lisäksi järjestetään tapahtumia sekä tarjotaan useita päivittäispalveluja. Toimarilla asiaton oleskelu on sallittua ja tittelit jätetään narikkaan. Toiminnasta vastaavat Toimintojentaloyhdistys ry ja Seinäjoen kaupunki.

Talolla on mahdollisuus lounastaa ja kahvitella omatekoisten leivonnaisten ja kotiruoan kera, lukea päivän lehdet tai vain seurustella muiden ihmisten kanssa. Tiloja vuokrataan myös kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

Toimintojentalo tarjoaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia lounaskahvilan ja satojen erilaisten tapahtumien muodossa yli sadalle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Tapahtumia järjestetään huomioiden eri ikäiset ihmiset sekä erilaiset teemat. Niitä tuotetaan joko omana toimintana, vapaaehtoisten tai opiskelijoiden avulla tai erilaisten yhteisöjen ja yhdistysten toteuttamana. Suurin osa talolla järjestetyistä tilaisuuksista ja muista tapahtumista ovat maksuttomia.

Toimintojentalon työhönvalmennuskeskus tarjoaa työelämäosallisuutta edistäviä palveluja Seinäjoen alueen työtä vailla oleville työnhakijoille. Työhönvalmennusta toteutetaan lounaskahvilassa, kirpputorilla, keittiössä, kiinteistönhuollossa sekä digiavussa. Työhönvalmennusta voidaan toteuttaa kuntouttavana työtoimintana, työkokeiluna ja palkkatuettuna määräaikaisena työnä sekä muina harjoitteluina.

Toimintojentalo
Kasperinviita 13
60150 SEINÄJOKI

puh. 044 425 5777
kirppari 044 470 0233

Copyright 2020 Toimintojentalo
Kaikki oikeudet pidätetään

Tietosuoja & evästeet

Design: RIIMA