Toimari-info

”Meillä asiaton oleskelu on sallittua”

Toimintojentalo on ihmisten kohtaamispaikka ja työhönvalmennuskeskus

Toimintojentalo eli ”Toimari” on monien toimintojen talo, jossa työhönvalmennuskeskuksen ja kohtaamispaikan lisäksi järjestetään tapahtumia sekä tarjotaan useita päivittäispalveluja. Toimarilla asiaton oleskelu on sallittua ja tittelit jätetään narikkaan. Toiminnasta vastaavat Toimintojentaloyhdistys ry ja Seinäjoen kaupunki.

Lounaskahvilassa terveellinen kotiruokalounas-buffet ja kotitekoiset leivonnaiset.

Talolla on mahdollisuus lounastaa ja kahvitella omatekoisten leivonnaisten ja kotiruoan kera, lukea päivän lehdet tai vain seurustella muiden ihmisten kanssa. Tiloja vuokrataan myös kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin.

Toimintojentalo tarjoaa yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia lounaskahvilan ja satojen erilaisten tapahtumien muodossa yli sadalle tuhannelle ihmiselle vuosittain. Tapahtumia järjestetään huomioiden eri ikäiset ihmiset sekä erilaiset teemat. Niitä tuotetaan joko omana toimintana, vapaaehtoisten tai opiskelijoiden avulla tai erilaisten yhteisöjen ja yhdistysten toteuttamana. Suurin osa talolla järjestetyistä tilaisuuksista ja muista tapahtumista ovat maksuttomia.

Toimintojentalon työhönvalmennuskeskus tarjoaa työelämäosallisuutta edistäviä palveluja Seinäjoen alueen työtä vailla oleville työnhakijoille. Työhönvalmennusta toteutetaan lounaskahvilassa, kirpputorilla, keittiössä, ylläpidossa sekä digiavussa. Työhönvalmennusta voidaan toteuttaa kuntouttavana työtoimintana, työkokeiluna ja palkkatuettuna määräaikaisena työnä sekä muina harjoitteluina.

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.