Toimialat

”Kaikki työ yhdessä tehden on tärkeää”

Työhönvalmennuskeskuksen toimialat työtehtävineen mahdollistavat Toimintojentalon toiminnan ihmisten kohtaamispaikkana. Työhönvalmennuskeskuksen toimialat ovat lounaskahvila ja kirpputori, keittiö, ylläpito ja digiapu.

Lounaskahvila

Lounaskahvilassamme tarjoamme vatsantäytettä ja mielenvirkeyttä yhteisen pöydän äärellä. Meillä on asiaton oleskelu sallittua ja tittelit heitetään narikkaan!

Lounaskahvilan työtehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, kokouskattaukset sekä lounas- ja kahvilinjaston ylläpito, kassatyöskentely ja tavaroiden suunnittelu.

Kirpputori

Kotoisan pienessä kirpputorissamme edistämme tavaroiden ja ajatusten kierrätystä. Annetaan hyvän kiertää!

Kirpputorin työtehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja varauskirjaukset, kassatyöskentely ja kirpputorilla sommittelu.

Keittiö

Keittiössämme valmistamme suosittua kotiruokaa ja herkullisia leivonnaisia ammattitasoisessa keittiössämme suurella sydämellä.

Keittiön työtehtäviä ovat esimerkiksi lounasruoan ja leivonnaisten, tilaustuotteiden sekä salaattien valmistelu.

Ylläpito

Meidän ylläpidossa pidämme hyvää huolta kaikista tiloistamme ja ympäristöstämme. Viihtyvyys ja ekologisuus ovat meille tärkeitä.

Ylläpidon työtehtäviä ovat esimerkiksi talonmiehen ja siistijän kunnossa- ja puhtaanapidon tehtävät.

Digiapu

Digiavussamme autamme, opastamme ja neuvomme kaikenlaisissa asioissa. Digi kuuluu kaikille!

Digiavun työtehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelu, henkilökohtainen tietotekninen opastus, ryhmäopastus ja kotikäynnit.

Toimintojentalon työhönvalmennuskeskuksen työvalmentajat perehdyttävät ja opastavat työtehtäviin yhdessä koko talon työyhteisön kanssa.

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.