Mielekäs hyvä elämä!

Seinäjoen kaupungin Toimintojentalon työhönvalmennuskeskus starttasi kesäkuussa ensimmäisen kuntouttavan työtoiminnan Virtavalmennuksen. Idea syntyi lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa. Uuteen arkeen tarvitaan voimaa, virtaa ja mielekkyyttä! Toimintojentalon työhönvalmennusta on toteutettu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa useiden vuosien ajan. Tänä aikana lukuisat työelämään johtavat ja hyvinvointia tukevat polut ovat auenneet.

Ihmisiä ja asioita on virrannut elämänmakuisten asioiden äärelle ja näin myös jatkossa.

Miksi ihmiset haluavat osallistua työhönvalmennukseen? Ihmiset kertovat osallistumisen olevan tärkeä asia tämän hetkisessä elämäntilanteessa.  Heidän toiveensa on kuntoutua työelämään, saada työkokemusta, rytmiä ja sisältöä päiviin sekä mahdollisuutta keskustella asioista.

Työhönvalmennuksesta tukea ja väyliä työelämään!

Mikä tekee toiveiden toteutumisen mahdolliseksi? He jatkavat kertomalla, että kuulluksi tuleminen ja hyvä työyhteisö. Se on tarkoittanut uusiin ihmisiin ja työtehtäviin tutustumista, reiluutta ja ”mahtavaa vastaanottoa”. Se on tarkoittanut myös sitä, ettei ole tarvinnut ”pelätä pilkkaamista” ja asioita on pystynyt jakamaan rohkeasti sekä kokemusta siitä, että ”on arvokas sellaisena kuin on”.

Tässä kiteytyy Toimarilaisuuden sydän ja mielekkään elämän ainekset.

Sonja Meyer-Jokiranta

Yhteydenottolomake

Voit ottaa meihin yhteyttä, täyttämällä allaolevan lomakkeen.